x


  • EUR
    4.8595
    USD
    4.1198
string(14) "moneyamppeople"

PARIURI pe alegeri! Care este candidatul care te poate îmbogăți

Marele favorit este Klaus Iohannis, iar finala o va juca cu Viorica Dăncilă, conform Casei Pariurilor.

Autor: Mihai Voican | Sursa: ȘTIRI PE SURSE | Publicat: 09.11.2019, 12:58

Casele de pariuri se întrec în oferte pentru alegerile prezidențiale, iar pariorii pot face bani frumoși dacă nimeresc procentajul. Conform cotelor oferite de Casa Pariurilor, marele favorit este Klaus Iohannis, iar finala o va juca cu Viorica Dăncilă.

 

Klaus Iohannis are o cotă de 1.15 să câștige prezidențialele și 1.03 să ajungă în turul II. În schimb, Viorica Dăncilă are o cotă de 10 să câștige prezidențialele, dar 1.85 să ajungă în turul II.

 

O situație atipică este în cazul lui Dan Barna, cel care are o cotă de 2.20 să ajungă în turul II, dar o cotă de 5 să câștige alegerile prezidențiale într-o finală cu Iohannis.

 

O surpriză majoră în primul tur i-ar îmbogăți pe cei care pariază. Mircea Diaconu are o cotă de 5 să ajungă în turul II, în timp ce Theodor Paleologu are o cotă de 12. Kelemen Hunor și restul candidaților au cotă 200 să ajungă în turul II.

 

Candidatul care are cele mai mari șanse să-i îmbogățească pe pariori este Theodor Paleologu, cotele acestuia fiind cele mai ridicate, raportat la șansele avute în alegeri.

 

Articolul integral pe ȘTIRI PE SURSE