AcasăMoney&PeopleParticipant la Survivor România 2022, reținut în Canada pentru posesie de droguri

Participant la Survivor România 2022, reținut în Canada pentru posesie de droguri

Participant la Survivor România 2022, în trecut, TJ Miles a fost reținut în Canada pentru posesie de droguri. La origine român, concurentul din echipa ”Faimoșilor” a show-ului ce a început la Pro TV, a avut probleme cu legea în țara în care a crescut.

S-a întâmplat în 2013, unde tânărul de origine română, pe atunci în vârstă de 24 de ani, pe numele său Miles Iordache, a fost reținut împreună cu prietenii săi de poliția din Ontario chiar în prima zi a anului. Tânărul de origine română petrecuse cu trei prieteni Revelionul la Cascada Niagara și, la întoarcerea spre Mississauga, au fost opriți de un echipaj rutier din cauza comportamentului în trafic al șoferului, nimeni altul decât concurentul Survivor România.

Participant la Survivor România 2022, reținut în Canada pentru posesie de droguri

Dana Săvuică, face afaceri din propriile pasiuni. Are o meserie admirabilă, trăiește o vacanță continuă

Participant la Survivor România 2022, reținut în Canada pentru posesie de droguri

”Trei bărbați din Mississauga și un al patrulea individ au fost acuzați de deținere de droguri după un control de rutină în Niagara Falls, în prima zi a Anului Nou. Ontario Provincial Police a oprit un automobil marca BMW în jurul orei 11, la intrarea pe Autostrada 420, lângă Drummond Road.  Șoferul și alți trei pasageri ai vehiculului au fost arestați, după ce Poliția a găsit asupra lor marijuana și cocaină. Miles Jordache (24 ani), Erik Young (27 ani) și Terry Ramdhar (26 ani), toți din Mississauga, precum și Conrad Kozolwski (18 ani), din Oaksville, vor fi puți sub acuzare pentru infracțiuni de deținere și consum de marijuana și cocaină. Jordache va fi acuzat și de conducere sub influența substanțelor interzise”, scria, în 2013, publicația Toronto.com. Polițiștii au stabilit că drogurile de mare risc aparțineau lui Miles Iordache și altă cantitate era ascunsă în portierele automobilului.TJ Miles are astăzi 33 de ani și, de patru ani locuiește la București unde și-a deschis un service de tuning auto.

Ioana Ginghină și-a deschis propria școală de actorie. Înainte de business este o pasiune, iubirea sa pentru copii

Ultimele Articole