x


  • EUR
    4.8567
    USD
    4.0900
string(16) "instant-articles"

Păruială între doi ziariști cunoscuți: „Tolontan, hai sictir!”

Jurnaliștii Silviu Mănăstire și Cătălin Tolontan sunt la cuțite.

Autor: Mihai Voican | Sursa: Cotidianul.ro | Publicat: 30.06.2020, 8:51

Război cu toate armele între realizatorul B1 TV Silviu Mănăstire și jurnalistul Cătălin Tolontan, care conduce „Libertatea”. Publicația lui Tolontan a susținut zilele trecute că site-ul lui Silviu Mănăstire apără clanurile din sectorul 4

În replică, Mănăstire îl face praf pe Tolontan pe pagina de Facebook a emisiunii sale  Dosar de Politician,  susținând, printre altele, că acesta ;i Libertatea au „interese de audiența facila sau combinații politice cu cei de la USR- PLUS”.

 

Catalin Tolontan, un fost jurnalist sportiv “care numara cornere” – citez din Radu Banciu acum, devenit intre timp investigator de presa, m-a atacat pe platforma Libertatea deținuta de grupul Ringier.

Tolontan folosește proprietate elvețienilor pentru a se răfui cu mine din motive puerile, fără legătura cu interesul public pe care îl tot clamează, motive legate de fapt de orgoliul lui nemăsurat și de credință ca reprezinta Unicul deținător al Adevărului jurnalistic.

Am făcut greșeala, recunosc, sa fac un comentariu aici pe pagina privitor la seria de pretinse anchete jurnalistice privind clanurile interlope, materiale girate de Tolontan in Libertatea. Am spus ca articolele sunt slăbuțe, ceea ce așa este, oricât s-ar umfla ficații in Tolontan, și nu o zic cu răutate, ci pentru ca Libertatea este in esența un ziar ușor, de citit ușor, cu abordări ușoare, gen telenovela. Acolo scriitura este facila, de vara, iar unghiurile futile. Un fel de ziar de sport/ cancan mascat in ziar popular.

Am sa ii mai spun una lui Tolontan: in opinia mea politica editorială a Libertatea pute de la o posta a propaganda rusească, împletită cu un neomarxism trist, pe alocuri jegos. Nu sunteți deloc progresisti așa cum va credeți.

 

 

Articolul integral pe COTIDIANUL