AcasăEconomieNewsPasajul Unirii se închide temporar pentru finalizarea lucrărilor

Pasajul Unirii se închide temporar pentru finalizarea lucrărilor

În data de 19 iunie, Pasajul Unirii din Capitală a fost închis până în septembrie pentru reparații. În această seară (21 noiembrie 2022) începe și instalarea sistemului de ventilație pentru extragerea noxelor din tunel, precum și montarea de stingătoare. Până la data de 8 decembrie, circulația rutieră va fi restricționată în Pasajul Unirii din București, pe timpul nopții, a anunțat Primăria Sectorului 4.

Astfel, în intervalul 23:00 – 05.00, șoferii care tranzitează centrul Capitalei sunt rugați să respecte indicațiile polițiștilor aflați în zonă, care vor dirija circulația în funcție de lucrările ce vor avea loc în interiorul tunelului rutier.

Mai exact, constructorii vor monta ultimele 40 de ventilatoare de tip JET FAN, care vor definitiva astfel sistemul de ventilație/desfumare complet automatizat, instalat la nivelul tunelului rutier, în cadrul lucrărilor de reabilitare și punere în siguranță din vara acestui an.

Cele peste 100 de stingătoare ce vor fi montate vor putea fi acționate, în cazul în care situația o va impune și, totodată, vor fi înlocuite elementele afectate de incidentul produs în luna octombrie ( cabluri electrice, panouri metalice de pe pereții interiori și de pe tavan).

În cadrul lucrărilor de consolidare au fost înlocuite elementele arhitecturale degradate, ce se puteau oricând desprinde şi pune în pericol viaţa șoferilor.

Partea carosabilă a fost refăcută de la zero, cu delimitarea şi semnalizarea clară a benzilor de circulaţie, precum şi a spaţiului ce separă cele două sensuri de mers, iar reţelele edilitare de apă-canal au fost schimbate.

Pasajul Unirii a fost construit înre anii 1986-1987, are o lungime de aproximativ 800 de metri şi o lăţime de 14 metri.

Pasajul Unirii a fost construit înre anii 1986-1987, are o lungime de aproximativ 800 de metri şi o lăţime de 14 metri.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.