Pasiunea pentru haine și bijuterii a Elenei Merișoreanu: ”Dacă aș vinde tot ce am, aș cumpăra o casă!”

La 77 de ani, inconfundabila artistă de muzică populară continuă să impresioneze prin stil și devotament față de tradiție”

Elena Merișoreanu, una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România, a intrat recent în tagma pensionarilor. Cu toate acestea, la venerabila vârstă de 77 de ani, artista continuă să încânte publicul prin spectacole populare și evenimente private, demonstrând că talentul și pasiunea nu au vârstă.

Elena Merișoreanu despre pasiunea pentru haine: ”Dacă aș vinde tot ce am, aș cumpăra o casă”

Cu o carieră de peste patru decenii, Elena Merișoreanu este un nume de referință în muzica populară românească. Recent, artista a dezvăluit una dintre marile ei pasiuni: shoppingul. Aceasta mărturisește că are atât de multe haine încât nu i-ar ajunge o viață să le poarte pe toate. „Îmi place să fac cumpărături. Da, dacă aș vinde tot ce am, aș cumpăra o casă. Nu port neapărat haine de brand, mi-a mai dat fata și nepoata mea genți de firmă, le prefer tot pe ale mele”, a declarat Elena Merișoreanu.

Pasiunea pentru haine și bijuterii a Elenei Merișoreanu

Artista subliniază că se îmbracă adecvat vârstei sale și că, în tinerețe, s-a inspirat de la colegele sale. „Sunt atât de multe lucruri frumoase, încât nu se merită să dau banii pe haine de firmă, oricum le port un sezon. Cătălin Botezatu m-a admirat, a spus că știu să mă îmbrac, și da, știu ce trebuie să ascund”, a adăugat ea.

Mi-a plăcut întotdeauna să fac shopping

Elena Merișoreanu își amintește cu nostalgie de începuturile carierei sale, în special de o deplasare la Paris: „Mi-a plăcut întotdeauna să fac shopping. Îmi aduc aminte de una dintre deplasările mele, la începutul carierei, la Paris. Am dat toți bănuții din diurnă pe două parfumuri, cu asta m-am ales, nu am venit cu nici un ban acasă”, a spus artista, care a debutat și cântat decenii în Ansamblul artistic „Ciocârlia” al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

La 77 de ani, artista demonstrează că vârsta este doar un număr și că adevărata frumusețe vine din pasiunea pentru ceea ce faci și din dragostea pentru lucrurile care te definesc.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed