Patronul UNTOLD, acuzat că a abuzat sexual doi băieți minori. ”Susțineți un pedofil?”

Potrivit ziardecluj.ro, Bogdan Buta, patronul Untold, ar fi abuzat doi băieți minori, de 15 și 16 ani, în anul 2021.

„Șmecheria s-a terminat. Lumea trebuie să știe cine e patronul Untold. Iar cei pe care i-a șpăguit din Poliție, Jandarmerie, IGSU, SRI (că tot e băiatul unui fost șef SRI), politică, sunt chemați să răspundă de azi la întrebarea: susțineți un pedofil prădător sexual?”, scrie sursa citată.

IPJ Cluj și Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj s-au autosesizat cu privire la acuzaţiile care i se aduc lui Bogdan Buta.

„Polițiștii Serviciul de Investigații Criminale din cadrul inspectoratului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au demarat în cursul zilei de azi, 29 ianuarie a.c., cercetări din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 219 din Codul penal aflat în vigoare la momentul la care fapta prezentată în spațiul public ar fi fost comisă.

Precizăm faptul că până în prezent, la nivelul inspectoratului nu au fost primite sesizări sau plângeri penale care să vizeze informațiile expuse în cursul acestei zile în spațiul public.

Polițiștii de investigații criminale vor desfășura toate activităţile care se impun în vederea clarificării acestui caz și punerii în aplicare a măsurilor legale în consecință”, a transmis IPJ Cluj.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed