AcasăMoney&PeoplePe ce cheltuie cei mai mulți bani Răzvan Simion? ”Nu mai investesc...

Pe ce cheltuie cei mai mulți bani Răzvan Simion? ”Nu mai investesc în mașini și în imobiliare”

Răzvan Simion și Dani Oțil au intrat în cel de-al 15 lea an de emisiuni matinale la Antena 1. Parteneri de emisiuni de mult mai mulți ani și prieteni din copilărie, cei doi împart de atâta vreme succesul dar și venituri generoase de pe urma notorietății lor.

Dacă Dani Oțil a ales să facă investiții în pasiunea sa cea mare, automobilismul (a participat ca pilot în Campionatul Național de Viteză în coastă), dar și în  HoReCa (este partener la un cunoscut restaurant dintr-o zonă bună a Capitalei dar și la o cafenea în Herăstrău), partenerul său de emisiuni a hotărât să nu mai investească în imobiliare ori automobile.

Pe ce cheltuie cei mai mulți bani Răzvan Simion? ”Nu mai investesc în mașini și în imobiliare”

Pe ce cheltuie cei mai mulți bani Răzvan Simion?

În vârstă de 41 de ani, Răzvan Simion spune că, după atâtea experiențe nu vede investiții mai pofitabile decât călătoriile. Vacanțe în diferite locații pentru că amintirile sunt foarte importante. ”  Investesc în mine. Nu mai investesc în mașini și în imobiliare. Eu sunt împotriva pieței, nu știu să le fac, așa că am decis ca toți banii să-i cheltui prin vacanțe, ceea ce vă recomand și vouă”, spune Răzvan Simion.

”Din fiecare vacanță am venit cu un bagaj de experiențe. Îmi place foarte mult Italia și tragem des acolo, căci acolo știu cum merg lucrurile și îmi e ușor să mă învârt. În Bali m-aș întoarce veșnic, doar nu în august acum, pentru că s-au scumpit foarte tare biletele de avion”, adaugă prezentatorul de la ”Neatza”.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.