Pe Dorian Popa nu-l mai atrag banii televiziunilor. Câștigă mult mai bine decât ca salariat și vedetă pe sticlă

Pe Dorian Popa nu-l mai atrag banii televiziunilor. Vedetă a noii generații, solistul câștigă prea bine din online în comparație cu statutul de vedetă pe sticlă.

A ajuns cunoscut datorită serialului ”Pariu cu viața” (Pro TV) însă, după mai multe proiecte și participări la emisiuni de succes de televiziune, și-a mutat propria viață pe internet. Unde a reușit să-și strângă o comunitate impresionantă, de circa 2 milioane de abonați, categorie ce-I aduce multe oferte de plasare de produse. Dorian (34 de ani) nu ascunde că din vlogging și videoclipuri face numai pe YouTube circa 7000 de euro pe lună, nemaipunând participări la spectacole, campanii publicitare și asocieri de imagine.  Prin urmare ofertele televiziunilor nu i se mai par tentante.

Pe Dorian Popa nu-l mai atrag banii televiziunilor

”Îmi este dor de televiziune, însă, din păcate, televiziunea a devenit un bussines non rentabil, pentru că bugetele au scăzut foarte tare, timpul este din ce în ce mai prețios. Trăim niște vremuri extrem de dificile și atunci, la sfârșitul zilei, dacă vrei să fii un antreprenor de succes, trebuie întotdeauna să decizi care e cel mai bun raport timp-buget”, a ajuns să creadă Dorian, care, mai nou a investit și câștigă din construcții de locuințe. Vloggerul și solistul are în stadiul de finalizare un minicartier de vile, case  pe care le va preda la cheie, la circa 150.000 de euro fiecare.

 ”Momentan avem trei corpuri, a câte două locuințe, construite individual, deci șase case. Am teren cumpărat pentru următoarele patru, deci vorbim despre 10 case în primă instanță, dar nu am vrut să vând încă. Am avut parte de primii potențiali cumpărători, dar nu vreau să vând până nu termin”, spune Dorian.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri