Pesedistul Adrian Solomon ”Șaorma” îi atacă acum pe chelneri

0
13
Pesedistul Adrian Solomon ”Șaorma” îi atacă acum pe chelneri

Deputatul PSD Adrian Solomon, cel care a provocat scandal intr-o saormerie din Bucuresti, continua sa se comporte revoltator. De data aceasta el are un comportament subirban fata de un competitor din Vaslui, deputatul USR Mihai Botez, despre care spune ca a fost „chelner” si publica o fotografie in care acesta a fost urmarit imbratisand o femeie.

 

2020, noiembrie. Temutul virus HIV/SIDA stă să cadă pe locul doi. SARS-CoV 2 îl depășește

 

Adrian Solomon, desi pretinde ca este social-democrat, considera ca meseria de „chelner” este injositoare. Intr-un atac postat pe pagina de Facebook a PSD Barlad, Solomon tine sa aduca aminte ca deputatul USR Mihai Botez ar fi fost chelner.

„Vad ca USR Barlad nu are alta treaba decat sa se frece ca porcul de gard (expresie arhaica romaneasca) de mine facand o compilatie de clisee liberal-frustrate despre tot felul de vrajeli.

Ca sa fii deputat, sa te cheme Mihai Botez si sa nu stie nimeni de tine, sa nu fi aflat cineva din Parlament ca esti deputat, atunci este jenant. Pai cum vine mai NIMENI in drum care esti, sa perorezi in permanenta ineptii de astea despre un OM care TE IGNORA?!

 

Ludovic Orban s-a răzgândit?! GATA cu PSD-ul. Alegerile parlamentare vor fi diferite

 

 

 

Nu pricepi, mai Botez, ca esti un biet CHELNER la Petrica Dunca la streaptease? Ca eu mi-am facut scoala la timp? Ca ai mult de recuperat? Tu te poti compara cu un parlamentar cu experienta de trei mandate? Tu nici nu stii pe unde ajungi la PM in B4 …cum nu stii ce inseamna ?Nu e o surpriza . Tu esti prea prost …pregatit ca sa contezi .Tu ramai ala cu rucsacul care intr-un mandat ai adunat 160 000 de lei. Cum? Eu nu am reusit in trei mandate. E clar ca din punctul asta de vedere ii fac de rusine pe alegatorii mei. Eu las alegatorilor mei zeci de legi initiate de mine si care se aplica, sute de rapoarte semnate de mine ca presedinte al comisiei de munca si care au devenit legi, mii de rapoarte de respingere ale unor initiative legislative semnate ca secretar sau presedinte al comisiei de munca in ultimii 12 ani!

USR si Botez? Niste nimeni pe drum!”, a scris Solomon.

 

Articolul integral pe AKTUAL24.RO