Peste 80.000 de participanţi sunt aşteptaţi la protestele din Capitală. Vezi restricţiile, rutele ocolitoare şi traseele modificate ale RATB

Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei anunţă restricţii de trafic pe arterele centrale ale Bucureştiului pentru ziua de 27 octombrie, când este programat mitingul organizat de confederaţiile sindicale, la care sunt aşteptaţi să participe aproximativ 80.000 de sindicalişti. VEZI AICI RESTRICŢIILE ŞI RUTELE OCOLITOARE.

Mijloacele de transport în comun din zona centrala vor circula pe trasee modificate, miercuri, din cauza mitingului organizat de confederaţiile sindicale. VEZI AICI TRASEELE OCOLITOARE RATB

Sindicate: S-a dat alarmă de gradul zero pentru poliţiştii din Capitală şi din Ilfov pentru miting

Alarmă pentru toţi poliţiştii din ţară, înaintea mitingurilor de miercuri. În Capitală şi în Ilfov este alarmă de gradul zero, iar în restul ţării de gradul 1. Liderii sindicatului Poliţiştilor au anunţat că ordinul a fost semnat chiar de Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

Vicepreşedintele Cartel Alfa, Toader Paraschiv, a declarat pentru Realitatea TV că ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a semnat un ordin care stabileşte o alarmă de gradul 0 la nivelul Capitalei şi de gradul 1 la nivelul întregii ţări pentru ziua protestelor din Capitală.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed