AcasăActualitatePetre Daea, după ce a fost chemat la DNA: Lucrez, muncesc, trăiesc!

Petre Daea, după ce a fost chemat la DNA: Lucrez, muncesc, trăiesc!

Petre Daea reacționează după ce vineri a fost chemat la DNA în calitate de martor în dosarul în care este implicat Adrian Chesnoiu, fostul ministru al Agriculturii.

Într-o postare pe Facebook, Petre Daea a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, la DNA.

”Întrucât episodul de ieri, puternic şi diferit mediatizat, a ridicat o serie de întrebări, creând o stare de confuzie si nelinişte în rândul fermierilor şi a opiniei publice, vreau să precizez următoarele: Petre Daea a respectat, respectă şi va respecta legea, activitatea desfăşurată până acum de-a lungul vieţii a demonstrat acest lucru. Ieri a trebuit să răspund în calitate de martor, prezentându-mă la instituţia statului fără avocat pentru că nu aveam de ce să fiu asistat. Am declarat ce am ştiut, în fata unor oameni care, în respect faţă de lege, caută adevărul”, scrie Daea.

Totul a decurs normal din punct de vedere al desfăşurării dialogului, arată ministrul.

”Lucrez, muncesc, trăiesc în respect faţă de oameni şi faţă de lege. Misiunea grea de a fi ministru nu-mi îngăduie nici un moment să fac altceva decât ce trebuie pentru a rezolva problemele ţării. Sunt şi voi fi alături de dumneavoastră, făcând-mi datoria.

Momentele dificile trebuie să le trecem împreună şi să ne concentrăm asupra găsirii soluţiilor potrivite şi necesare pentru a putea atenua efectele negative ale secetei pedologice şi a pregăti în bune condiţii anul agricol 2022-2023, in vederea asigurării produselor agroalimentare pentru români. Prin rezultatul muncii fermierilor am reuşit să recoltăm 85% din suprafaţa grâului, producţia obţinută şi înmagazinată depăşeşte necesarul de consum al României şi trebuie să fim liniştiţi din acest punct de vedere. Deci avem pâine pentru România şi putem da şi la alţii! Vă rog, dragi fermieri, să faceţi cum ştiţi dumneavoastră mai bine pentru a lucra pământul, ministrul este lângă dumneavoastră şi cu toţii să asigurăm populaţia României cu produse agroalimentare de care are nevoie. Suntem împreună, lucrăm împreună, vom fi împreună pentru binele tuturor şi în folosul fiecăruia! Să avem succes!”, mai spune Daea.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.