x


  • EUR
    4.7786
    USD
    4.2746
string(16) "instant-articles"

PETREANU: Obscenitatea numită Rovana Plumb

Jurnalistul Vlad Petreanu scrie un text foarte acid la adresa Rovanei Plumb.

Author: Mihai Voican | Sursa: PETREANU.RO | Publicat: 27.09.2019, 14:54

Comisia Juridică din Parlamentul European a votat împotriva numirii Rovanei Plumb în funcția de comisar european, din cauza gravelor ei probleme de integritate. Decizia este o premieră în Uniunea Europeană. Până la jegul ăsta de guvernare Dragnea/Dăncilă, nicio țară nu a fost pusă într-o astfel de poziție umilitoare de către propriul ei guvern, care a desemnat un candidat atât de dubios încât să primească un vot negativ în prima comisie în care a și fost audiat.

 

Contrastul cu votul privind-o pe dna Kovesi, săptămâna trecută, este total, pe toate planurile. Dna Kovesi a trecut cu brio prin toate audierile, răspunzând la toate întrebările, și a primit și toate voturile necesare desemnării ei ca procuror șef european. Dna Kovesi, văzută ca un hotărât luptător anti-corupție nu doar de toți românii cinstiți, ci și de cele mai importante democrații europene, a fost ținta unei campanii îngrozitoare de calomnii și sabotaj, dusă în țară de PSD și corupții de la remorca partidului, organizați fie în bande de bâte tv, fie în secții de măciuci speciale pentru “investigarea” magistraților. Laura Codruța Kovesi, simbolul anti-corupției, a câștigat în ciuda guvernului PSD.

 

Iată că, acum, Europa a respins ferm exact candidatul susținut de PSD și respins de toți românii cinstiți, care au luat cu asalt pagina de Facebook a Ursulei von den Leyen când a fost făcut anunțul. Rovana Plumb, un personaj sulfuros, beneficiar și alimentator al rețelelor corupte de partid și stat din țara noastră, a avut tupeul incredibil să refuze orice explicații i s-au cerut pentru neclaritățile suspecte din declarațiile ei de avere. Rovana Plumb s-a purtat în Europa cu același tupeu de cocalar politic pe care-l manifestă și în România, atunci când grupul infracțional organizat al PSD împiedică fără nicio rușine Justiția să ancheteze suspiciunile de corupție care planează asupra membrilor săi.

 

Articolul integral pe PETREANU.RO