AcasăEconomiePfizer şi BioNTech au început procesul de obţinere a aprobării complete a...

Pfizer şi BioNTech au început procesul de obţinere a aprobării complete a rapelului pentru vaccinul lor împotriva Covid-19

Companiile intenţionează să finalizeze depunerea documentelor necesare până la sfârşitul acestei săptămâni. Acest lucru ar putea deschide calea unei a treia doze care să poată fi oferită persoanelor cu sisteme imunitare compromise.

Oficialii americani au declarat că vaccinurile de rapel împotrvia Covid-19 vor fi disponibile pe scară largă pentru americani începând cu 20 septembrie.

La începutul acestei săptămâni, autorităţile de reglementare din SUA au acordat aprobarea completă a vaccinului cu două doze al Pfizer şi BionTech pe baza datelor actualizate din studiile clinice ale companiei şi din analizarea producţiei.

O a treia doză de vaccin Pfizer-BioNTech nu este autorizată în prezent pentru utilizare pe scară largă în Statele Unite. Cu toate acestea, în conformitate cu autorizaţia de utilizare de urgenţă modificată, a fost autorizată o a treia doză pentru administrarea persoanelor cu vârsta de cel puţin 12 ani care au imunitate scăzută.

Ultimele Articole