AcasăMoney&PeopleMoștenitorul imperiului Ferrari, Piero Ferarri, uimit de colecția de mașini a lui...

Moștenitorul imperiului Ferrari, Piero Ferarri, uimit de colecția de mașini a lui Țiriac

Moștenitorul imperiului Ferrari, Piero Lardi  Ferarri și Romina, soția sa româncă, au vizitat colecția de mașini a lui Țiriac. Fiul emblematicului Enzo Ferarri, ce a visat să realizeze cele mai rapide automobile din lume, s-a aflat la București pentru o vizită privată.

Miliardarul care este încă vicepreședintele Ferrari (deține 10% din compania de mașini supersport) dar și manager sportiv, și cea care i-a devenit soție anul trecut, româncă la origine, au apreciat colecția Țiriac Collection, urcându-se în mai multe mașini rare achiziționate de magnatul român, multe având emblema Ferrari. ”Reuniune Ferrari la Țiriac Collection. Galeria noastră a avut privilegiul de a fi vizitată de domnul Piero Ferrari și soția acestuia, Romina Ferrari”, au scris reprezentanții showroom-ului personal al lui Ion Țiriac, colecție  evaluată la circa un miliard de euro.

Smiley, contract de milioane de euro! Casa sa de producție muzicală a intrat în lumea bună a muzicii
Moștenitorul imperiului Ferrari, Piero Ferarri, uimit de colecția de mașini a lui Țiriac

Piero Lardi Ferarri (77 ani), ce a devenit unic moștenitor după ce fratele său vitreg și primul fiu al lui Enzo, Alfred ”Dino” Ferarri a murit din cauza distrofiei musculare (în 1956), și, în memoria căruia a înființat un centru de cercetare pentru tratarea bolilor musculare, a venit cu avionul personal la București.

Pierro Ferarri a devenit multi miliardar după ce Ferrari a listat acțiunile sale la Bursa de la New York.

Cum arată azi Sandra, Sabrina și CC Catch, reginele disco ale anilor ’80? /FOTO

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.