AcasăMoney&PeopleShakira, criză de nervi! Pique a publicat prima POZĂ în care apare...

Shakira, criză de nervi! Pique a publicat prima POZĂ în care apare alături de noua sa iubită

Ea este frumoasa pe care Pique a înlocuit-o pe Shakira! Fotbalistul spaniol a ales să publice prima poză cu iubita sa, în calitate de cuplu. Cei doi și-au făcut un selfie, prima poză în calitate de cuplu.

Prin acest gest, Gerard Pique i-a dat un răspuns grav fostei sale soții, celebra Shalika, după ce acesta a ales să lanseze o melodie în care îl persifla pe el, și pe noua sa iubită, Clara Chia (23 ani).  Piesă lansată luna acesta, în plin scandal al despărițirii lor, ce a devenit extrem de populară și a generat și două milioane și jumătate de euro din vizualizări și descărcări electronice.

Pique, prima poză în care apare alături de noua sa iubită după ce Shakira l-a făcut praf într-un cântec

”Îmi pare rău, am luat deja un alt avion/  Nu mă mai întorc aici, nu vreau o altă dezamăgire,/  Te dădeai mare campion/ Dar când am avut nevoie de tine,/ mi-ai arătat cea mai proastă versiune/ Îmi pare rău, dragă, ar fi trebuit să dau afară pisica (aluzie la Pique) în urmă cu multă vreme / O lupoaică așa ca mine nu e pentru amatory/ O lupoaică așa ca mine nu este pentru tipi ca tine/ Sunt prea bună pentru tine/ Și de aceea ești acum cu o fată exact ca tine 

M-ai lăsat vecină cu soacra/ Cu presa la ușă și datoriile la Fisc/  Ai crezut că m-ai rănit, dar m-ai făcut mai dură/  Femeile nu mai plâng / Femeile fac bani (..)Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo.  Ai schimbat un Rolex cu un Casio”, este textul melodiei Shakirei ce face senzație pe internet, aluzie la noua alegerea sentimentală a fotbalistului.

Clara Chia Marti este una din PR-ițele jucătorului de fotbal iar relația lor ar fi început în vara anului trecut. Shakira (FOTO) și Gerard Pique sunt împreună de 13 ani și au doi copii.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.