Plafonul alocat Raiffeisen pentru Prima Casă 3 a fost epuizat; banca a lansat un credit promoţional

Oferta standard pentru acest credit este de 5,95% pe an.

Dobânda este calculată în funcţie de EURIBOR la şase luni şi o marjă de 4,3% (pentru oferta conturi salariu) sau 4,7% (oferta standard). Dobânda DAE este de 5,72%, respectiv 6,14%. Taxa de evaluare şi comisionul unic au valori de 90 de euro fiecare. Comisionul de analiză este 0 până la 1 aprilie, a anunţat duminică Raiffeisen Bank, printr-un comunicat.

Perioada de valabilitate a ofertei pentru creditul promoţional „Prima ta locuinţă Raiffeisen” este 21 martie – 20 iunie.

Banca finanţează până la 85% din imobilul adus în garanţie.

De exemplu, rata pentru un credit de 40.000 de euro pe 25 de ani este de 229 de euro lunar, apropiată de rata la un credit Prima Casă în condiţiile de preţ prevăzute de legislaţie (incluzând şi comisionul anual FNGCIMM), potrivit băncii controlate de grupul austriac Raiffeisen Bank International.

Creditul standard de achiziţie locuinţe Raiffeisen Bank este în continuare disponibil, putând fi accesat de către clienţii care nu se încadrează în criteriul de eligibilitate de promoţie (respectiv să fie la achiziţia primei locuinţe).

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri