x


  • EUR
    4.7228
    USD
    4.1899
string(7) "politic"

Planul SECRET al lui Liviu Dragnea dacă trecea referendumul

Liviu Dragnea avea planuri mari dacă Referendumul pentru familie era validat, conform unor surse din PSD, scrie site-ul g4media.ro.

Author: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 10.10.2018, 8:01

Liderul PSD, Liviu Dragnea, se pregătea să-şi lanseze candidatura la preşedinţie la scurt timp după anunţarea rezultatelor referendumului, dacă acesta ar fi trecut, aşa cum anunţau sondajele de opinie înainte de scrutin, au declarat pentru G4Media.ro mai multe surse din partid.

 

Potrivit acestora, ar fi fost pregătit un sondaj de opinie realizat de institutul condus de Mirel Palada care să arate creşterea PSD în sondaje la peste 40% şi a încrederii în Liviu Dragnea. În aceste condiţii, lideri din partid ar fi urmat să-i ceară lui Dragnea să candideze la preşedinţie. Pe de altă parte, după un eventual succes la referendum, ar fi trecut la înlăturarea dizidenţilor din partid, au mai declarat pentruG4Media.ro sursele citate.

 

La referendumul pentru redefinirea familiei au votat 21,10% dintre alegători, potrivit datelor anunţate, luni, la ora 17,00, de Biroul Electoral Central (BEC) în urma centralizării proceselor verbale din toate secţiile de votare.

Un reprezentant al BEC a declarat că a fost finalizată centralizarea proceselor verbale din toate cele 19.040 secţii organizate la referendum.

 

Articolul integral pe G4MEDIA