Ploile au făcut RAVAGII în București. Un copac a căzut peste o mașină FOTO

0

Vremea rea a făcut ravagii în București. O furtună puternică a măturat copacii din Capitală, iar o mașină a fost distrusă.

ANM a emis două alerte de vreme rea, care vizează toată țara. Este vorba despre un cod galben și cod portocaliu de ploi și vijelii, care au intrat în vigoare încă de sămbătă dimineață de la ora 12.00 și sunt valabile până pe 30 mai la ora 10.00

Un copac a distrus o mașină în București

Zonele afectate sunt sud, sud-est și centru. În intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în regiunile sudice, sudestice și centrale, iar duminică (29 mai) local și în cele nordice. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii (viteze de 55…75km/h și izolat peste 80 km/h) și pe arii restrânse grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20…30 l/mp şi izolat 40l/mp.

În primul interval al avertizării ploile și vijeliile au făcut deja ravagii în București. Un copac a distrus o mașină în zona Piața Gorjului din Sectorul 6, însă pagubele nu se opresc aici având în vedere că avertizarea meteorologică va mai dura câteva ore.