Poftiți la vedetele care oferă cazare cu umbră și aer curat în aceste zile caniculare

Pe timp de caniculă, nu toți căutăm soare și mare, ci și locuri răcoroase, cu aer curat. Iată câteva vedete care vă așteaptă în destinațiile lor pitorești, oferind cazări confortabile și pline de farmec.

Monica Anghel vă așteaptă lângă munte, la Câmpulung Muscel
Monica Anghel vă invită la hanul său, situat aproape de Câmpulung Muscel, denumit „Sfânta Elena”. Conacul, construit din economiile artistei și ale fratelui său, dar și din fonduri europene nerambursabile, dispune de 8 camere confortabile. Este locul ideal pentru a vă relaxa în aerul curat al munților.

Andreea Esca – ”Moșia” din Porumbacu de Sus, Sibiu
Vedeta Pro Tv vă invită la moșia sa de la Porumbacu de Sus, locul unde se simte cel mai fericită. Domeniul agroturistic, format din cinci case rustice vechi de circa 150 de ani, păstrează farmecul istoric al zonei, dar oferă confort modern. Casele, denumite sugestiv Casa Floarea Vieții, Casa Berbec, Casa Moara, Casa Soarelui și Casa Prieteniei, sunt ideale pentru o escapadă de vis.

Adrian Tinca (Coco) – ”Pensiunea Rock”, Brașov
Adrian Tinca, „Coco” de la trupa Compact, a transformat casa sa de lângă Brașov într-o pensiune rock. Situată la Ghimbav, la doar 5 kilometri de centrul istoric al Brașovului, pensiunea este și un muzeu dedicat legendarei formații. Aici s-au odihnit artiști renumiți precum cei de la Holograf, Iris, Cargo și Florin Chilian.

Adrian Sărmășan vă așteptă la ”castelul” său din Turda
Adrian Sărmășan, cunoscut ca „Prințul Vânător din Turda”, locuiește într-un castel autentic, transformat în hotel. Situat în apropierea Castrului Roman, castelul oferă 14 camere și un restaurant generos. Nonconformistul solist, cu tatuaje și ciocate, vă așteaptă să descoperiți farmecul acestui loc unic.

Grig Chiroiu – Pensiune termală în Băile Olănești
Actorul Grig Chiroiu, cunoscut din sitcomul „Trăzniții”, vă așteaptă la pensiunea sa cochetă din stațiunea Băile Olănești. Situată într-un cadru natural deosebit, pensiunea dispune de 12 camere și un restaurant pe terasa hotelului, oferind o experiență de neuitat.

La Laura Lavric, la Iași, te odihnești și vizitezi Catedrala din imediata apropiere
Pentru cei ce vizitează Iașiul și colinele sale, hotelul central al Laurei Lavric este locul ideal de cazare și masă. Pensiunea artistei, Lavric Bistro Pension, este situată la circa 200 de metri de Catedrala Metropolitană, un reper important al orașului. Aici veți găsi ospitalitate și confort, ideale pentru a explora frumusețea Iașiului.

Aceste destinații, pline de farmec și aer curat, vă așteaptă să le descoperiți în aceste zile caniculare.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed