Poliția rutieră, în gardă iar în fața lui Cristian Boureanu! Fostul deputat a fost surprins la volan băut

Poliția rutieră în gardă iar în fața lui Cristian Boureanu!

Cristian Boureanu a devenit cu adevărat celebru după violentul scandal cu Poliția Rutieră din urmă cu șase ani, când, sub influența alcoolului a lovit un lovit un polițist – iar răspunsul la gestul său a devenit viral, fostul politician fiind lăsat de agentul agresat ”fără cuvinte”. Ca și atunci Boureanu a coborât iar din mașină băut. De acestă dată s-a aflat la volan!

S-a întâmplat ieri pe raza localității Comarnic, fostul politician fiind oprit după o depășire neregulamentară. Agenții l-au testat și au constatat o alcoolemie de 0,11mgL alcool pur în aerul expirat și i-au suspendat permisul de conducere pentru 150 de zile. Boureanu a mai primit și o amendă de 2175 lei.

Poliția rutieră, în gardă iar în fața lui Cristian Boureanu!

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltare de probe biologice de sânge”, se arată în comunicatul Poliției rutiere Prahova.

Anul trecut, Cristian Boureanu a fost condamnat la plata unor despăgubiri unei firme de asiguri care l-a dat în judecată ca urmare a aunui accident pe care fostul deputat PDL l-a provocat cu un ATV pe plaja, tot sub influența alcoolului. În urma accidentului a rănit și un om căruia a trebuit să-I plătească despăgubiri. Tot anul trecut a primit și o altă condamnare serioasă, patru ani și trei luni închisoare, cu executare, în dosarul privind reabilitarea căii ferate București-Constanța.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri