x


  • EUR
    4.7228
    USD
    4.1899
string(7) "politic"

PONTA a descoperit un FAKE-NEWS la PSD

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că scandalul dintre Liviu Dragnea şi Tudorel Toader este „un fake, joacă teatru”.

Author: Mihai Voican | Sursa: Cotidianul.ro | Publicat: 09.04.2019, 16:18

Liderul Pro România, fostul premier Victor Ponta, a declarat, marţi, la Adevărul Live, că scandalul dintre Liviu Dragnea şi Tudorel Toader este „un fake, joacă teatru”. Ponta a susţinut că Dragnea nu vrea să fie adoptată ordonanţă de urgenţă, pentru că i-ar scăpa şi pe ceilalţi, inclusiv pe Adrian Năstase, ci vrea decizie a Curţii Constituţionale doar pentru procesul lui. Fostul premier a susţinut că în privinţa relaţiei cu Viorica Dăncilă nu mai este teatru, iar aseară l-a văzut deja pe liderul PSD „cu cuţitul în mână”.

 

„(Scandalul Dragnea-Toader, n.r.) e un fake. Cu siguranţă joacă teatru, pentru că: l-aţi pus dvs. pe dl Toader ministru? Nu. Nici eu nu l-am pus. A fost ministru în Guvernul Grideanu. A căzut Guvernul Grindeanu, după care a venit Guvernul Tudose. Dl Dragnea a zis să rămână tot Toader. A plecat Guvernul Tudose, a venit Guvernul Dăncilă. A zis să rămână tot Toader. După aia a apărut povestea aia că e o moţiune la Camera Deputaţilor împotriva ministrului Toader, au amânat-o, fiţi atenţi că ce-i facem. După care evident că au votat împotrivă. E un joc”, a declarat Victor Ponta.

 

Articolul integral pe COTIDIANUL.