x


  • EUR
    4.8398
    USD
    4.3112
string(16) "instant-articles"

Ponta amenință Guvernul cu DNA-ul! Ce trebuie să investigheze procurorii? E foarte grav

Fostul premier, Victor Ponta, s-a dezlănțuit la adresa Guvernului. Șeful ProRomânia îi trimite pe procurori să investigheze o ordonanță de urgență ce tocmai a fost dată de Executiv.

Author: George.Zamfir | Sursa: Money.ro | Publicat: 22.05.2020, 9:15

Victor Ponta reacţionează la decizia Guvernului Orban de a adopta o ordonanţă de urgenţă care prevede oferirea gratuită a măştilor de protecţie pentru românii aflaţi într-o situaţie financiară dificilă. Liderul Pro România aminteşte că în Parlament a fost depus un proiect cu acelaşi obiect în urmă cu o lună.

Forum ARIR. Perspective câștigătoare: Cum reconstruim economia

“Pe 23 Aprilie am depus proiectul de lege prin care obligam Guvernul sa ofere masti populatiei / au adoptat Ordonanta azi pe 21 Mai la o luna dupa ce le-am spus noi! Bine ca au facut-o pana la urma !

De ce au amanat o luna? Ce firme “de casa” au avut nevoie de aceasta luna ca sa se pregateasca si sa aduca masti? Vom afla de la DNA poate ?”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a spus că a fost aprobată OUG prin care fiecare persoană defavorizată va primi câte 50 de măști, în total urmând să fie achiziționate materiale de protecție pentru 2,3 milioane de oameni, urmând să se plătească 230 de milioane de lei de la bugetul de stat.