Ponta: Băsescu şi Voiculescu să stea liniştiţi, nu fraternizez nici cu unul, nici cu altul

0
Ponta: Băsescu şi Voiculescu să stea liniştiţi, nu fraternizez nici cu unul, nici cu altul

“Ideea este următoarea: domnul preşedinte Băsescu este îngrijorat să nu fraternizez cu domnul Voiculescu, domnul Voiculescu este îngrijorat să nu fraternizez cu domnul Băsescu. Pot să îi asigur pe amândoi, să stea liniştiţi – nu fraternizez nici cu unul, nici cu altul”, a declarat Victor Ponta, într-o conferinţă de presă la Guvern.

 

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat duminică seară că nu a ştiut despre pactul de “coabitare” semnat de liderii USL cu preşedintele Traian Băsescu şi şi-a exprimat temerea ca acest document, necesar de altfel la acel moment, să nu se transforme în “fraternitate”.

 

“Eu nu cred în coabitare cu Traian Băsescu. Acest om nu poate coabita cu nimeni. Dacă poate, e foarte bine, eu nu am nimic împotrivă ca România să intre într-o perioadă de stabilitate, de linişte, de pace, avem mare nevoie de linişte. Dar nu cred că Băsescu e capabil de coabitare. În schimb, sunt foarte atent ca această coabitare să nu se transforme în fraternitate”, a spus Voiculescu într-o emisiune la Realitatea TV.