x


 • EUR
  4.5841
  USD
  3.9032
 • 20° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  6 km/h
  Umiditate

  50%
  Presiune

  34203 hPa
string(7) "politic"

Ponta: Cel mai bun Cod Fiscal pe care România îl putea avea e măcelărit de tot felul de incompetenți

Fostul premier Victor Ponta i-a urat ”la mulți ani” fostului ministru Eugen Teodorovici și a detaliat, într-o postare pe Facebook, de ce prezența acestuia la guvernare a avut efecte pozitive.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 13.08.2017, 7:52 | Actualizat: 13.08.2017, 7:52

Fostul premier a susținut că și datorită lui Teodorovici România a avut o absorbție a fondurilor europene de peste 90% și că Teodorovici este cel care a dus la bun sfârșit un Cod Fiscal, care acum este ”măcelărit de tot felul de incompetenți” (incompetenții fiind chiar foștii săi colegi de partid). De asemenea, mai scrie Ponta, Teodorovici a fost Ministrul de Finanțe care s-a asigurat că salariile din sistemul de Educație și din cel de Sănătate pot fi majorate cu 25%.

 

”1. Este cel care mi-a spus in 2012 (cand eram doar la 6% absorbtie) ca putem sa incasam in final de la UE peste 80% din fondurile nerambursabile daca facem ce trebuie / l-am considerat exagerat de optimist dar i-am dat tot sprijinul si mi-a depasit orice asteptare – peste 90% in final / peste 15 miliarde de Euro nerambursabili in 4 ani chiar reprezinta ceva pentru Romania
2. A dus la bun sfarsit adoptarea Codului Fiscal din 2015 – o uriasa reforma si cel mai bun Cod pe care Romania il putea avea ( chiar daca acum este “macelarit” in fiecare luna de tot felul incompetenti care nu inteleg ca stabilitatea si predictibilitatea masurilor fiscale este mai importanta decat orice)!