x


  • EUR
    4.7800
    USD
    4.4131
string(7) "politic"

Ponta: Dacă îi strângeţi pe toţi din PSD nu strângeţi ZECE neuroni

Liderul Pro România, Victor Ponta, susţine că partidul său este singurul care mai reprezintă social-democraţia în România, întrucât „Dăncilă a trădat”. Ponta susţine că ce se întâmplă acum la PSD nu are nicio legătură cu PSD şi afirmă că, în 2001 când a intrat el în PSD, acolo erau oameni deştepţi. „Acum, dacă îi strângeţi pe toţi de acolo, nu strângeţi zece neuroni, e o debandadă”, a mai spus Ponta.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 15.10.2019, 10:00

„Practic, suntem singuri care vor reprezenta cu adevărat, în zona de centru-stânga, alegătorii social democraţi, pentru că e clar că Dăncilă i-a trădat”, a sus, luni, Ponta.

 

Acesta susţine că, indiferent de declaraţiile publice ale celor din PSD, „baronii PSD” vor vota noul guvern. „Am înţeles că baronii speră ca în felul acesta să îşi păstreze oamenii în funcţii să nu îi dea PNL-ul afară.

 

Noi, cei de la PRO România, nu avem nicio oameni care să fie daţi afară, pur şi simplu o să cerem oameni profesionişti şi măsuri urgente pentru că vine bugetul şi bugetul este o chestiune extrem extrem… E mare nevoie de profesionalism”, a mai spus Ponta.