x


  • EUR
    4.8736
    USD
    4.1619
string(7) "politic"

Ponta dispare de pe scena politică. Le urez succes colegilor

Răsturanare de situație pe scena politică. Liderul Pro România va dispărea o perioadă din spațiul public până primește rezultatul testului pentru coronavirus.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 05.09.2020, 10:05

Liderul Pro România Victor Ponta a anunțat că se va testa pentru COVID-19 şi că până la primirea rezultatului nu va mai participa fizic la acţiuni de campanie, anunţul fiind făcut după ce candidatul formaţiunii la preşedinţia Consiliului Judeţean Bacău, medicul Aurelia Ţaga, cu care s-a întâlnir recent, a fost diagnosticată ca fiind infectată cu noul coronavirus.

”Deşi am respectat toate regulile de protecţie, avamd în vedere cazul colegei noastre de la Bacău, duminică în Bucureşti voi face din nou testul Covid 19. Până ce primesc rezultatul, nu voi mai participa fizic la acţiuni de campanie. Multă sănătate şi mult succes candidaţilor PRO România!”, a scris Ponta pe Facebook.

Candidatul Pro România la şefia CJ Bacău, medicul Aurelia Ţaga a anunţat vineri că a fost diagnosticată cu COVID-19, după ce una dintre colegele sale a fost şi ea diagnosticată. Ţaga declara că deocamdată este asimptomatică. Cu o zi în urmă, ea apărea în mai multe fotografii, alături de liderul partidului Victor Ponta şi de primarul Bacăului Cosmin Necula, fără mască, însă afirma că au renunţat la mască şi la distanţare doar cât a fost făcută fotografia, astfel că nici Ponta şi nici Necula nu corespund definiţiei date persoanelor considerate ”contact direct”.

”Eu fac campanie alături de candidaţii PRO România-respectând toate regulile de siguranţă ( masca, dezinfectant , număr de persoane, evenimente în spaţii deschise ) / inclusiv momentul fotografiilor ( în care îmi scot masca) este organizat de staff în condiţii de siguranţă! Voi face tot ce ţine de mine să îmi protejez familia, colegii şi toţi cei cu care interacţionez!”, a declarat la acel moment Victor Ponta.

Primarul Bacăului Cosmin Necula a anunţat că intră în izolare.