AcasăActualitatePonta: În bugetul pe anul 2012 nu au fost prevăzuţi bani pentru...

Ponta: În bugetul pe anul 2012 nu au fost prevăzuţi bani pentru Arena Naţională

“O să-i dăm în măsura în care îi avem prevăzuţi în buget. Anul acesta nu am avut nimic prevăzut. Ştiţi foarte bine că am o relaţie excelentă cu domnul primar general, cu domnul Oprescu. Arena Naţională este un proiect important pentru România. Dacă nu se ocupa Videanu ieşea mult mai ieftin aşa a trebuit să plătim şi consultanţa lui Videanu, dar evident că vom ajuta Primăria Generală şi ne vom îndeplini datoriile”, a spus Ponta.

 

Ponta a vizitat, joi, ultimul tronson al Autostrăzii Soarelui, cel dintre Medgidia şi Cernavodă, care a fost deschis circulaţiei pe două benzi pe sens.

 

Consilierii generali au aprobat, joi, propunerea municipalităţii de rectificare negativă a bugetului din acest an al Capitalei cu peste 178 de milioane de lei.

 

Proiectul privind rectificarea negativă a bugetului Capitalei a fost aprobat cu 36 de voturi pentru, şapte împotrivă şi o abţinere.

 

Astfel, bugetul din acest an al Capitalei se rectifică atât la venituri, cât şi la cheltuieli în minus cu suma de 178.609.000 de lei.

 

Bugetul instituţiilor finanţate din venituri proprii şi subvenţii va fi suplimentat la venituri cu 61.401.000 de lei, iar la cheltuieli cu 61.666.000 de lei. Diferenţa dintre venituri şi cheltuieli provine de la bugetele spitalelor, fiind asigurată din excedentul anilor precedenţi.

Ultimele Articole