Ponta, invitat de IPS Teodosie la Slujba de Înviere din Mangalia

0
Ponta, invitat de IPS Teodosie la Slujba de Înviere din Mangalia

La sfârşitul conferinţei de presă susţinute pe Aeroportul “Mihail Kogălniceanu”, IPS Teodosie l-a invitat pe Victor Ponta la Slujba de Înviere care va avea loc pe plaja din Mangalia.

Premierul a răspuns că va încerca.

“Încercăm, încercăm. Îi spun lu’ tata socru, că el e cu…”, a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta a participat, vineri, pe Aeroportul “Mihail Kogălniceanu” din Constanţa, la inaugurarea celui de-al şaselea centru SMURD din ţară dotat cu elicopter, care va deservi judeţele Constanţa şi Tulcea, dar şi Delta Dunării. Ponta a fost însoţit de secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.

Cu acest prilej, premierul a primit în dar din partea IPS Teodosie, care a oficiat o slujbă religioasă de sfinţire a elicopterului, un coş cu ouă încondeiate din Bucovina.

“Un dar de Paşte, sunt aduse din Bucovina, dar aici în judeţul Constanţa sunt oameni şi din Oltenia, şi din Transilvania, şi din toată Moldova, de aceea vă ofer un simbol de Paşte cu bucurie şi cu drag”, a spus Arhiepiscopul Tomisului.

Inaugurarea centrului SMURD a fost urmată de o conferinţă de presă susţinută de premierul Victor Ponta.

Tot vineri, premierul a vizitat şi platforma Petromar (judeţul Constanţa).

Sâmbătă seară, pe plaja din Mangalia va avea loc o ceremonie religioasă oficiată de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, alături de un sobor de preoţi, fiind aşteptaţi câteva mii de credincioşi, atât turişti, cât şi localnici.