x


  • EUR
    4.7787
    USD
    4.3149
string(7) "politic"

PONTA, o nouă dezvăluire despre contraperformanțele PSD

Victor Ponta a oferit astăzi o declarație extrem de dură față de actuala guvernare, în reacție la datele deastruoase publicate de INS, cu privire la deficitul comercial al României.

Author: Mihai Voican | Sursa: Capital.ro | Publicat: 11.02.2019, 12:50

„În anul 2018 doar prin balanţa comercială ( am importat produse din economia altor ţări mai mult decât am exportat produse ale economiei româneşti ) au ieşit din România 16.8 MILIARDE de Euro ! Cam 1,5 miliarde de euro în fiecare lună pleacă din România şi susţin economia şi producţia din Ungaria, Polonia, Germania, Turcia, China samd,” susţine Ponta, pe pagina sa de Facebook.

 

Mai mult decât atât, fostul premier declară că guvernul Dăncilă s-a împrumutat anul trecut cu nu mai puţin de 6 miliarde de euro, pentru a putea finanţa deficitul, având de gând ca în acest an să mai împurmute alte 8 miliarde euro. Ponta susţine că toţi aceşti bani vor fi plătiţi de români, după plecarea guvernului Dăncilă.

 

Ponta vorbeşte însă şi despre conturarea unei alternative la guvernul Dăncilă, susţinând că e vremea ca actuala clasă politică să se trezească:

 

„Merită? E bine? Ne dăm seama că în fiecare zi se sapă o groapă şi mai mare? Ne trezim? Facem ceva? Noi ProRomânia facem – să sperăm că şi alţii!