Popescu: Primăria Bucureşti e cea mai bogată primărie din ţară şi a avut sprijinul cel puţin al Ministerului Energiei, prin Elcen, şi bucureştenii îl vor avea în continuare să li se furnizeze agentul termic

„Eu nu am avut întâlnire cu Nicuşor Dan. Avem discuţie permanentă la nivelul direcţiilor de specialitate”, a declarat Virgil Popescu, întrebat la finalul şedinţei de miercuri a Guvernului dacă a discutat cu primarul general Nicuşor Dan despre furnizarea agentului termic în Capitală.

Chestionat dacă bucureştenii vor suferi din nou în această iarnă din cauza lipsei de apă caldă şi căldură, ministrul Energiei a răspuns: „Întreaga reţea de distribuţie a energiei termice sunt în proprietatea PMB. Cred că această întrebare trebuie să o adresaţi Primăriei Capitalei”.

„Totuşi Primăria Bucureşti e cea mai bogată primărie din ţară şi cred că a avut sprijinul cel puţin al Ministerului Energiei, prin Elcen, şi bucureştenii îl vor avea în continuare să li se furnizeze agentul termic. Problema Primăriei Capitalei şi a Termoenergeticii este că trebuie să îşi achite datoriile către Elcen”, a mai spus Popescu.

Pe 24 iulie, primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a declarat, despre situaţia lucrărilor la sistemul de termoficare, că o să fie mai bine iarna aceasta decât iarna trecută. Edilul a anunţat că este în curs de implementare o centrală provizorie la fostul CET Titan, care va funcţiona din iarna aceasta.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri