AcasăMoney&PeoplePorsche-ul Oanei Zăvoranu a ajuns la licitație de bunuri în urma executărilor...

Porsche-ul Oanei Zăvoranu a ajuns la licitație de bunuri în urma executărilor silite!

Fălosul Porsche al Oanei Zăvoranu, pe care îl alinta ”Gândăcel”, a fost scos la licitație în urma executărilor silite, prețul de pornire fiind 17.489 de euro. Procesul de licitare a avut loc chiar în parcarea de la Piața Obor.

Datoriile divei care lăuda o afacere de succes (o clinică medicală-n.r.), cu profit de milioane de euro, s-au înmulțit iar creditorii au cerut executarea silită a bunurilor sale.

 Conform cancan.ro, Porsche-ul a fost licitat este chiar mașina care a ajuns la vrăjitoarele Vanessa și Melissa, în urma șantajul la care a fost supusă Oanei Zăvoranu. Caz în urma căruia controversatele personaje sus amintite au primit  condamnări cu suspendare.

Porsche-ul Oanei Zăvoranu a ajuns la licitație din cauza datoriilor acumulate. Vedeta lăuda o afacere cu un profit colosal

Oana Zăvoranu trâmbița un profit de 1 milion de euro pe 2021 în ciuda deselor scandaluri cu foști angajați. Chiar cel ce a fost manager al clinicii Oanei Zăvoranu  a solicitat în instanță plata drepturilor sale bănești de circa 30.000 de euro, sumă pentru care compania medicală a vedetei și a partenerului acesteia, Alex Ashraf, a intrat în procedură de executare silită.

Un alt medic, Bogdan Ioan Furtună susținea că Oana Zăvoranu ar avea o datorie la el de 40.000 de euro și a fost supus unei tentative de șantaj când și-a cerut banii. Oana Zăvoranu  datorează 4800 de euro unei firme de amanet auto și 58.117 lei reprezentând sume rezultate din titluri executorii, conform aceleiași surse.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.