Licitație cu dedicație la Poșta Română? Se dispută aproape 4 milioane de euro

Poșta Română, licitație cu dedicație

Compania Nationala Poșta Română a lansat o licitatie pentru  Implementarea unui sistem informatic tip ERP la CNPR, cu un budget de 3.350.000 Euro, ce a avut termen de depunere: 22.04.2024. Licitația a fost anuntata in SICAP cu codul CN1064441 din 23.01.2024, cu sursa de finantare prin contract de credit cu Banca Mondiala, scrie sfin.ro.

Cerințele Caietului de Sarcini includ specificatiile pentru un Sistem Informatic Integrat, cu urmatoarele componente: ERP (Enterprise Ressource Planning), Business Intelligence, Management de Documente, Portal marketing si ecommerce,  Servicii Cloud – Cloud Oracle.

Licitatia a fost puternic contestata.

In caietul de sarcini emis de Posta Romana au ramas cerintele cu dedicatie ce conduc la o terta parte, si anume la compania Belgiana ODOO. Aceste cerinte sunt:  Cerinta ca Modulul Marketing si Modulul E-commerce sa fie parte din sistemul ERP – solicitarea unui sistem de tip “One stop solution” este restrictiva, conducand la interpretarea diferita a unei solutii integrate.

Cerintele Caietului de sarcini seamana in mod izbitor cu descrierea aflata pe site-ul  companiei Belgiene ODOO. Diagrama ERP-ului furnizat de ODOO, include cu exactitate cerintele din caietul de sarcini a Postei Romane.

Articolul integral pe sfin.ro

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed