x


  • EUR
    4.8288
    USD
    4.4163
string(16) "instant-articles"

Postare pe pagina CRISTINEI ȚOPESCU: ”Eu am sunat la 112. Nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis”

Reacțiile după aflarea morții Cristinei Țopescu într-un număr din ce în ce mai mare.

Author: Mihai Voican | Sursa: G4MEDIA | Publicat: 13.01.2020, 9:05

Un mesaj apărut luni dimineață pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu și asumat de o anume ”Diana Maria”, care susține că este administrator al paginii, vecină și prietenă cu fosta vedetă de televiziune, arată că ea este cea care a sunat la 112 pentru a anunța că aceasta nu răspunde la telefon de câteva zile.

”Astăzi am intrat in panică pentru că toate erau inchise, ori un telefon care sa nu mearga era pentru ea o dramă. Așa e Cris”, se arată în postarea de pe Facebook.

În mesaj, autoarea susține că fiica marelui comentator sportiv ”avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. In plus, așa era Cristina. Cateva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune și sa povestim”.

”Nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul”, se mai arată în mesaj.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă duminică seară de polițiști. La domiciliul Cristinei Țopescu ar fi fost gasiti si 2 caini morti si 4 in viață, au declarat surse din poliție pentru G4Media.ro. Poliția a fost sesizată de către o femeie, care a spus că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

 

Mesajul integral de pe Facebook:

Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Topescu, in urma cu câțiva ani.
Cristina care imi este prietena și vecină. Eu am sunat la 112.
Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveți decența de a avea răbdare și de a fi jurnaliști adevărați, nu hiene!
În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viata Cristinei și despre cum am ajuns să sun la numărul de urgență. Nu vă așteptați la picanterii și mizerii!
Vă mulțumesc anticipat.
______
Cris avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. In plus, așa era Cristina. Cateva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune și sa povestim.
Astăzi am intrat in panică pentru că toate erau inchise, ori un telefon care sa nu mearga era pentru ea o dramă. Așa e Cris.
—–
Fiți DECENȚI!
Nu ați cunoscut-o!
Am refuzat să furnizez informații hienelor cand m-am dus să îi pun o lumânare, pentru ca nimeni nu s-a gândit sa îi ducă Lumină!
Nu voi apărea in public, nu voi face bani de pe urma Cristinei!

Totul va fi public. DECENT.
Și nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis.
A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul.