POVESTEA angajatei CEC care a furat un milion de euro ca să se răzbune pe șefi! Banii au ajus la biserici

0
146
POVESTEA angajatei CEC care a furat un milion de euro ca să se răzbune pe șefi! Banii au ajus la biserici

Femeia care a delapidat peste 1 milion de euro din conturile agentiei CEC Bank din Zlatna, judetul Alba, a fost liberata conditionat. Elena Metesan a parasit Penitenciarul Gherla in luna ianuarie 2021, dupa ce a ispasit 4 ani si 4 luni de inchisoare din pedeapsa de 5 ani si 6 luni pronuntata in 2018.

 

AUR le cere iertare românilor: Dacă ne mai pierdem calmul uneori, vă rugăm să ne iertați

 

Aceasta ar trebui sa achite bancii suma de 4.227.940 lei si 235.981 euro, dar magistratii care au judecat cererea de liberare conditionata au constatat ca nu are niciun venit. Prin urmare, femeia in varsta de 59 de ani nu a platit si nici nu va achita niciun leu din bani pe care i-a primit de la clienti pentru a-i depune in conturile bancare. Elena Metesan a executat peste 1.700 de zile de inchisoare, iar pentru a putea beneficia de liberare conditionata, ea trebuia sa execute 1.340 de zile.

“Detinuta nu a fost sanctionata disciplinar. Nu muncit in timpul detentiei, fiind inapta. A avut o comportare regulamentara si a dat dovezi de indreptare. A fost receptiva la activitatile cultural-educative. Pentru comportarea avuta a fost recompensata de 3 ori cu suplimentarea drepturilor.

 

Vlad Voiculescu a fost pus la zid! I-a șantajat pe Orban și Klaus Iohannis

 

 

Condamnata executa pedeapsa in regim deschis. Persoana privata de libertate a fost obligata la despagubiri prin sentinta de condamnare, adica 4.227.940,06 lei si 235.981,21 euro dar din acte reiese ca aceasta nu are venituri”, se precizeaza in minuta deciziei Judecatoriei Gherla din 15 ianuarie 2021.

 

Articolul integral pe ZIARE.COM