Premierul Ciucă, despre compensarea preţului la carburanţi: Rog Ministerul Energiei şi Ministerul Finanţelor ca în şedinţa de Guvern de săptămâna viitoare să adoptăm actul normativ / Sprijinul populaţiei pentru lemne, până la finalul lunii septembrie

Premierul a anunţat că au fost discutate măsurile pe care le vom adopta la nivelul Guvernului în ceea ce priveşte compensarea preţului la carburant.

”Rog ministerul Energiei şi ministerul Finanţelor ca în şedinţa de Guvern de săptămâna viitoare să adoptăm actul normativ”, a spus premierul Ciucă.

El a precizat că, ”pentru sprijinirea populaţiei care foloseşte lemne pentru încălzire, a luat de asemenea decizia să identifice măsurile care se impun, astfel încât să aibă pe masa guvernului nu mai târziu de finele acestei luni proiectul de act normativ, pentru adoptarea măsurilor necesare sprijinirii acestui segment de populaţie”.

Şeful Executivului s-a referit şi la eficientizarea energetică.

”Am discutat şi am luat decizia ca ministerul Mediului să vină cu acea măsură prin care să sprijinim populaţia în vederea înlocuirii becurilor cu filament cu cele pe bază de led, concomitent cu măsuri similare care să contribuie la reducerea risipei la nivelul instituţiilor guvernamentale”, a spus Ciucă. 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri