AcasăEconomiePremierul Ciucă, despre o prelungire a plafonării preţului la carburanţi: Urmează ca...

Premierul Ciucă, despre o prelungire a plafonării preţului la carburanţi: Urmează ca în şedinţa de coaliţie de săptămâna viitoare să luăm o decizie / Ordonanţa pe energie, modificată în acord cu deciziile ce vor fi luate de Comisia Europeană

Premierul a anunţat că până la finele lunii septembrie Guvernul va lua o decizie pe tema preţului la carburanţi. Despre o prelungire a măsurii plafonării preţului la carburanţi, premierul Nicolae Ciucă a spus că urmează ca în şedinţa de coaliţie de săptămâna viitoare să se ia o decizie.

Şeful Executivului a mai spus că, după cum s-a putut observa, ”această măsură a funcţionat încă de a doua zi după ce au luat decizia respectivă”.

”Acum trebuie să analizăm care sunt elementele de evoluţia a preţurilor la carburanţi, care este evoluţia preţului la petrol, pe piaţa internaţională şi în funcţie de aceasta, vom lua decizia”, a mai spus şeful Executivului.

Premierul a mai anunţat că ”noua Ordonanţă pe energie va trebui să aibă unele modificări, care trebuie să fie în deplină concordanţă cu deciziile care urmează să fie luate la nivelul Comisiei Europene”.

 

Ultimele Articole