AcasăPoliticPremierul Ciucă, pus la punct de ministrul Bode la un eveniment public:...

Premierul Ciucă, pus la punct de ministrul Bode la un eveniment public: ”Deci, încă o dată: noi am pus A7 pe hartă” 

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, l-a pus la punct pe premierul Nicolae Ciucă miercuri, la finalul unei conferințe desfășurate la Suceava. După ce premierul a făcut câteva referiri la autostrada A7 care leagă Moldova de București, Lucian Bode – fost ministru al Transporturilor – i-a transmis premierului un mesaj ferm.

”Deci, încă o dată: noi am pus A7 pe hartă”, i-a spus Bode lui Ciucă la finalul conferinței de presă, fără să își dea seama că microfoanele din sală au captat replica. Premierul Ciucă nu a avut nici o replică.

Vezi momentul înregistrat pe transmisia LIVE realizată de guvern, de la minutul 35 și 40 de secunde:

Evenimentul s-a produs la Consiliul Județean Suceava, în prezența prim-vicepreședinților PNL Gheorghe Flutur și Rareș Bogdan, care se aflau la aceeași masă.

Tot miercuri, în debutul zilei, premierul Nicolae Ciucă a fost protagonistul altui moment controversat. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a întârziat circa zece minute la întâlnirea premierului de la ora 10.00 cu Forumul Studenților de Pretutindeni.

Premierul Ciucă a remarcat în discursul său întârzierea ministrului Educației, spunând că ”împreună cu domnul ministru Cîmpeanu, care sper să ajungă în timp oportun, am reuşit să identificăm şi să începem acele modificări prin care, cu adevărat, să recunoaştem acest nivel excepţional pe care tinerii din România au reuşit să-l demonstreze atât în ţară, dar şi în afara ţării” (sursa).

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.