Preot din Covasna, vedetă pe „TikTok”. Părintele Tămaş are peste 50 de mii de fani şi milioane de vizualizări

Preotul Vasile Antonie Tămaş din Vâlcele (Covasna) a decis că este timpul să comunice cu enoriaşii mai mult, dar cum pe la biserică nu ajung prea mulți tineri și adolescenți, a intrat el în lumea lor, respectiv pe TikTok, relatează Bună Ziua Brașov.

„Biserica în online este necesară. Avem foarte mulţi slujitori care sunt în online şi care arată faptele bune pe care le face biserica, într-o societate care încearcă să denigreze această instituţie“, a subliniat preotul.

 

 

Are câteva milioane de vizualizări pe această platformă.

„În ultimele trei săptămâni am cumulat peste patru milioane de vizualizări la clipurile puse, sunt două care au trecut de un milion şi unele cu 900 de mii, cu 700 de mii, 300 de mii. Rolul internetului în viaţa omului, sau rolul pe care îl poate juca un om al bisericii pe internet, este acela de a fi aproape şi în mediul online. Foarte mulţi au nevoie de ajutor, sunt oameni în depresii, oameni paralizaţi, bolnavi care stau în casele lor şi care nu pot să ajungă la o destinaţie spirituală, cum ar fi biserica, sau la un preot sau la un duhovnic. De aceea, prin internet eu încerc să luminez anumite conştiinţe, încerc să le dau o gură de oxigen multora şi mesajele pe care le transmit sunt ca o picătură de apă atunci când omul este însetat. Pe om îl poţi prinde lucrând în străinătate, la birou sau pe şantier, şi un mesaj din acesta luminează într-un fel ziua omului. Chiar dacă pe platforma aceasta găsim şi foarte multe lucruri mai puţin pozitive, chiar dacă pe multe conturi se vorbeşte urât, se creează acţiuni care mai mult dezintegrează decât luminează sau decât construiesc, sunt mii şi mii de oameni care mi-au scris bucuroşi, pentru că eu obişnuiesc în fiecare zi, atât cât îmi permite timpul, să fac anumite live-uri de la suflet la suflet“, a declarat preotul Vasile Antonie Tămaş.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri