Presa din Ucraina: „România a distrus Ucraina”

EURO 2024

Echipa națională a făcut cel mai bun meci din istoria sa la un Campionat European. A fost a doua victorie pentru România la EURO, după 3-2 cu Anglia la EURO 2000.

Un site de știri din Ucraina a avut o reacție dură după umilința trăită pe Allianz Arena. „România a distrus Ucraina. Un fiasco total, prima ocazie a venit în minutul 76. Am fost toți un dezastru, adversarii au fost pe culmi”, a scris football24.ua.

„Nu te poți gândi la ceva mai rău de atât”, a scris și sport.ua, unul dintre cele mai importante site-uri din Ucraina, după dezastrul cu naționala României.

Reacția lui Edi Iordănescu după victoria României

„Mulţumesc tuturor românilor pentru gândurile bune. Înainte de orice, să felicităm băieţii. Am alergat mult, am depăşit recorduri şi merită felicitaţi.

Şi ei ştiau foarte multe despre noi, şi noi despre ei. Una peste alta am interpretat foarte bine. Mă bucur că e o victorie categorică ca şi scor şi mă bucur că nu am primit gol, e foarte important pentru ce urmează.

Sunt fericit pentru Stanciu că a fost declarat omul meciului, sper să mă salute în continuare. Starul nostru este echipa.

Haideţi să ne bucurăm astăzi, urmează o analiză. E datoria noastră să rămânem echilibraţi, astăzi trebuie să se bucure echipa. De mâine trebuie să ne adunăm şi să ne vedem de drumul nostru. Îmi e foarte greu să spun lucruri de ordin tactic”, a declarat Edi Iordănescu la Pro TV.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed