Președintele Dumei: Tribunalul pentru criminalii de război îi așteaptă pe toți, cu excepția lui Zelenski 

Președintele Dumei de Stat Viaceslav Volodin cere ca procesele ”criminalilor de război” ucraineni să fie publice, culpabilizându-l pe președintele Volodomir Zelenski pentru războiul din Ucraina, relatează Pravda.

”Tribunalul pentru criminalii de război îi așteaptă pe toți, cu excepția lui Zelenski”, a precizat politicianul. El a menționat că în timpul procesului va fi stabilită soarta ulterioară a militanților Forțelor Armate ale Ucrainei, care au acționat împotriva populației civile din RPD și LPR. După cum a subliniat politicianul, întâlnirea ar trebui să fie publică.

Volodin susține că președintele ucrainean Volodimir Zelenski a fost cel care a ordonat uciderea și bombardarea civililor, astfel că acum îi este frică.

„Zelensky face totul pentru ca să nu existe tribunal, amenințând că va refuza o înțelegere pașnică”, a spus președintele Dumei de Stat.

Politicianul a îndemnat să organizeze un proces al militarilor din Forțele Armate ale Ucrainei. În opinia sa, întreaga lume ar trebui să învețe despre crimele regimului de la Kiev.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri