Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Fiscală: Fără proteste nu vom obţine ceea ce ni se cuvine / Momentul oportun – imediat după rotativa guvernamentală

”Din păcate, am avut dreptate din nou. Fără proteste nu vom obţine ceea ce ni se cuvine. Susţinem în totalitate acţiunile colegilor noştri care au început deja pichetarea diferitelor instituţii din subordinea Ministerului Finanţelor”, a transmis, vineri, Dorin Modure.

Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Fiscală „Solidaritatea” anunţă, de asemenea, că sindicaliştii pregătesc în aceste zile calendarul acţiunilor de protest.

”Considerăm că momentul cel mai oportun pentru desfăşurarea acestora este imediat după rotativa guvernamentală, deoarece în cadrul acesteia se pot schimba atât ministrul de Finanţe, cât şi preşedintele ANAF”, a mai transmis Modure.

La finalul lunii martie, sindicaliştii din Ministerul Finanţelor şi din instituţiile din subordine anunţau+ că se pregătesc de proteste, având în vedere inechităţile din sistem şi faptul că, cu doar două luni înainte de termenul asumat prin PNRR pentru aprobarea legii salarizării în sectorul bugetar, Guvernul nu a făcut public niciun proiect al acestui act normativ.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed