Preţuri şoc la destinaţii externe! Reduceri de 40% la vacanţe de 5 stele şi sejururi de la 75 de euro

Târgul Internaţional de Turism Holiday Market se desfăşoară la Palatul Parlamentului în intervalul 18-21 martie. Printre cele mai mari reduceri la sejururile externe se numără cele practicate de agenţia de turism Christian Tour, de unde cumperi o vacanţă de 5 stele la aproape jumătate de preţ, agenţia Vilextur Travel, Alida Holiday, Apyas International şi Iri Travel.

Un sejur de 7 nopţi în staţiunea grecească Paralia Katerini porneşte de la 75 de euro. Pachetul turistic este operat prin agenţia de turism Vilextur Travel şi include cazare în cameră dublă, într-o vilă de 2 stele, transport cu autocarul (3 stele), însoţitor de grup din România şi asistenţă turistică pe perioada sejurului.
Vilele în care veţi fi cazaţi sunt formate din studiouri de 2,3 sau 4 locuri, terasă, chicinetă şi baie.

Cea mai ieftină destinaţie operată de agenţia Vilextur Travel este Grecia. Pentru tarife mai mari de 100 de euro, agenţia operează reduceri de 15%, doar pe perioada târgului.

Pachete turistice pentru Bulgaria la nici 90 de euro!

Un sejur de 7 nopţi în staţiunea bulgară Sunny Beach ajunge la 89.6 euro, cu o singură condiţie: să cumperi sejurul în intervalul 18-21 martie. Pachetul turistic este operat prin agenţia de turismIri Travel şi include cazare în cameră dublă într-un hotel de 4 stele.  În afara programului de reduceri succesive, preţul aceluiaşi sejur ajunge la 112 euro.

Reduceri de peste 30% la vacanţele oferite de agenţia Christian Tour.

Un sejur de 7 nopţi all inclusive la un hotel de 5 stele, cu transportul inclus (curse charter) din Antalya ajunge în afara programului de reduceri la 689 de euro. Dar dacă mergi la Târgul de Turism, preţul aceluiaşi sejur ajunge la 468.52 de euro (la tariful iniţial se aplică o reducere cumulată de 32%). Astfel că, prima reducere de 15% se aplică pentru cumpărarea pachetului turistic până la 30 aprilie, în timp ce a doua, de 17%, se practică dacă vei cumpăra vacanţa pe perioada Târgului de Turism.

40% reducere la o vacanţă de 5 stele.

Un sejur de 7 nopţi într-un hotel de 5 stele în Antalya costă 505.8 euro, dacă îl cumperi pe perioada Târgului de Turism. Preţul iniţial al sejurului ajungea la 843 de euro, la care s-a aplicat o reducere de 18% pentru cumpărarea pachetului înainte de 30 aprilie, şi respectiv de 22% dacă vacanţa este achiziţionată pe perioada Târgului de Turism. Tariful acoperă cazare pentru 7 nopţi într-un hotel de 5 stele, all inclusive şi transport cu avionul.

Reduceri de până la 45% pentru toate destinaţiile din Turcia!

Dacă vrei să mergi la vară într-o staţiune turcească de 5 stele cu mai puţin de 200 de euro, poţi alege oferta agenţiei de turism Apyas International. Un sejur de 7 nopţi într-un hotel de 5 stele, all inclusive şi transport cu avionul ajunge la 337 de euro, la care se aplică reduceri de până la 45%, dacă pachetul este cumpărat pe perioada Târgului de Turism.

Sejur în Senegal cu 1.055 de euro.

Agenţia de turism Alida Holiday oferă un pachet turistic pentru Senegal care costă 1.055 de euro. Preţul include 7 nopţi cazare cu mic dejun inclus, la un hotel de 4 stele si transport cu avionul. Tariful nu acoperă taxele de aeroport. Preţul acestui pachet va urca la 1.155 de euro după 22 martie.

Vacanţă în Muntenegru de la 320 de euro.

Aceeaşi agenţie de turism operează un sejur de 7 nopţi la Muntenegru cu 320 de euro. Preţul acoperă cazare cu mic dejun într-un hotel de 3 stele şi transport cu autocarul. Dacă vrei să mergi cu avionul, acelaşi pachet ajunge la 445 de euro, tariful fiind valabil numai pe perioada Târgului de Turism (18-21 martie).

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed