AcasăActualitatePrețuri uriașe la Târgul de Crăciun din Capitală. Cât costă o porție...

Prețuri uriașe la Târgul de Crăciun din Capitală. Cât costă o porție de varză cu ciolan

Un bucureștean a fost la Târgul de Crăciun din București a plătit o avere pentru o porție de ciolan cu varză călită, cartofi prăjiți și niște șorici o sumă impresionat de mare. Povestea a ajuns virală pe Tik Tok.

La Târgul de Crăciun din Piața Constituției, dar nu numai, mâncarea și băutura au un adaos mult peste prețurile reale. Chiar și așa, românii se înghesuie să își satisfacă poftele, în ciuda prețurilor uriașe.

Bucureșteanul a plătit o sumă uriașă pentru o porție de mâncare

Bărbatul care a mers la Târgul de Crăciun de 1 decembrie a ales să mănânce o porție de șorici, varză călită, ciolan afumat și cartofi prăjiți, scrie antena3.

Imaginile cu nota de plată, dar și felurile de mâncare au ajuns pe Tik Tok. Acestea arată kilogramul de cartofi prăjiți costă 70 de lei, varza călită tot 70 de lei/kg, iar ciolanul afumat costă 140 de lei/kilogram.

Astfel, dacă este să facem un calcul simplu, bărbatul a plătit în total pentru o porție de ciolan afumat cu varză călită, nu mai puțin de 85,4 de lei. În total pentru masa 1 decembrie l-a costat pe bărbat, 143,22 de lei.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.