x


  • EUR
    4.7537
    USD
    4.3082
string(7) "politic"

Prima DEMISIE din partidul lui Cioloș

Avocatul Adrian Iordache, demisionează din PLUS după scandalul provocat de acuzaţiile lui Marius Oprea, care a afirmat că este fiul lui Alexandru Iordache, fondator al casei de vocatură care a sprjinit înregistrarea PLUS şi fost maior de Securitate, coordonatorul anchetei penale împotriva sa, în 1988.

Author: Mihai Voican | Sursa: DIGI24 | Publicat: 24.01.2019, 11:30

„Unul dintre cei trei membri fondatori ai partidului PLUS, avocatul Adrian Iordache , a renunţat, joi, 24 ianuarie 2019, la orice calitate în cadrul PLUS”, anunţă formaţiunea.

 

Marius Oprea a scris, într-un articol: „Toţi fondatorii (PLUS – n.r.), aşa cum apar pe site-ul Tribunalului Bucureşti sunt de la Casa de avocatură „Iordache & Partners”, fondată în 1992 de Alexandru Iordache, personaj care mi-e mai cunoscut mie, lui Caius Dobrescu şi Sorin Matei drept „maiorul Alexandru” de la Securitate, coordonatorul anchetei penale la care am fost supuşi în vara anului 1988. Secretarul general al partidului condus de Dacian Cioloş este Iordache Adrian Alexandru („managing partner” la „Iordache Partners”) şi fiul fostului nostru anchetator, ”maiorul Alexandru”, de la Serviciul de anchete penale al Securităţii Municipiului Bucureşti. Preşedintele partidului este o anume Daneş Raluca Florina (senior associate la firmă) şi vicepreşedinte este Iordache Iulia (soţia secretarului general şi nora lui Alexandru Iordache). Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii condus de Dacian Cioloş a fost înfiinţat, aşadar, ca partid de familie al fostului meu anchetator de la Securitate”.

 

Articolul integral pe DIGI24