Prima emisiune de obligaţiuni a furnizorului de energie electrică Alive Capital va intra miercuri la tranzacţionare la bursă

0
12
Prima emisiune de obligaţiuni a furnizorului de energie electrică Alive Capital va intra miercuri la tranzacţionare la bursă

”Bursa de Valori Bucureşti (BVB) informează că miercuri, 14 aprilie,intră la tranzacţionare pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT) al BVB prima emisiune de obligaţiuni Alive Capital, furnizor de energie electrică şi de servicii integrate pentru piaţa de energie electrică. Obligaţiunile vor fi tranzacţionate sub simbolul bursier ALV23 şi ISIN RO5HFLV9R1X2”, a informat bursa.

Emisiunea de obligaţiuni are o valoare totală de 10 milioane lei şi cuprinde 100.000 de obligaţiuni, cu o valoare nominală de 100 lei /obligaţiune, cu maturitate de 3 ani şi o dobândă de 8% per an, plătibilă semestrial.

Societatea a derulat în decembrie 2020 un plasament privat cu sprijinul Intercapital Invest, consultantul autorizat care a asistat şi admiterea la tranzacţionare a obligaţiunilor pe SMT-ul BVB.

Fondurile atrase în urma plasamentului privat vor fi folosite în investiţii în zona de producere a energiei electrice din surse regenerabile şi în zona de suport tehnic a activităţilor de servicii integrate, aferente producerii şi vânzării de energie electrică.