AcasăExternePrima fotografie oficială a Regelui Charles al III-lea și cu regina consoartă,...

Prima fotografie oficială a Regelui Charles al III-lea și cu regina consoartă, alături de Prinţul şi Prinţesa de Wales

Palatul Buckingham a publicat, duminică, prima fotografie oficială a Regelui Charles al III-lea cu Regina consoartă, alături de noul Prinţ şi Prinţesa de Wales, după doliul decretat la moartea Reginei Elisabeta a II-a, care s-a încheiat la 27 septembrie.

Fotografia a fost făcută la palat cu o zi înainte de înmormântarea reginei Elisabeta a II-a, pe 18 septembrie, în timp ce regele şi soţia sa li s-au alăturat William şi Kate pentru o recepţie cu şefi de stat, premieri şi membri ai familiilor regale din toată lumea.

După cum relatează Sky News, citat de News.ro, evenimentul, organizat pentru a aduce un omagiu vieţii şi domniei istorice a suveranei Elisabeta a II-a, a fost prima întâlnire de stat importantă a Regelui Charles III de la moartea mamei sale şi una dintre cele mai mari adunări de lideri şi personalităţi politice pe care palatul le-a găzduit vreodată.

Fotografia a fost făcută de Chris Jackson, un fotograf regal de multă vreme pentru Getty, care a surprins momente memorabile, inclusiv unele dintre cele mai faimoase fotografii de la nunta Prinţului şi Prinţesei de Wales (pe atunci Prinţul William şi Kate Middleton).

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.