AcasăEconomiePrima seară de Afacereză, primul câştigător: Horia Zan (video)

Prima seară de Afacereză, primul câştigător: Horia Zan (video)

Urmăreşte integral prima ediţie a Testului de Afacereză

Horia Zan a câştigat 1000 de lei şi s-a calificat pentru Ediţia Săptămânii din 8 octombrie.

“Am avut emoţii la început, dar pe măsură ce dădeam răspunsurile corect am căpătat încredere. Cred că este foarte important să ai stăpânire de sine şi să nu te grăbeşti. A fost o luptă strânsă, dar m-am pregătit şi mai ales mi-am dorit să câştig. Sunt pasionat de tot ce ţine de economie şi un telespectator fidel The Money Channel. Sper ca joi să câştig din nou”, spune Horia Zan.

În această seară, de la ora 22, vor intra în concurs Iulian Husanu (35 de ani), antreprenor din Iaşi, Cristian Manda (23 de ani), client advisor în cadrul unei bănci din Bucureşti, şi Bogdan Dumirescu (27 de ani), preparator universitar la Catedra de Monedă din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi marele câstigător al Testului de Afacereză din sezonul trecut.

Testul de Afacereză constă în întrebări şi răspunsuri fulger, în contratimp. Se întrec trei concurenţi, iar cel care obţine cele mai multe puncte câştigă Ediţia Zilei şi se califică pentru Ediţia Săptămânii, care se desfăşoară în fiecare joi, timp de 9 săptămâni. Premiul este de 1.000 lei pentru căştigătorul fiecărei ediţii. Câştigătorii săptămânii vor primi câte un smart phone şi se vor califica pentru semifinalele din cea de-a zecea săptămână. Fiecare finalist al celor trei ediţii desfăşurate în cea de-a zecea săptămână va pleca acasă cu câte un laptop şi se va califica automat în lupta pentru marele premiu din finală: un autoturism.

Testul de Afacereză se va difuza în fiecare săptămână, de luni pana joi, de la 22 la 22:30.

Pentru regulamentul concursului şi detalii înscriere intră pe www.afacereza.ro

Ultimele Articole