Prima vedetă a lumii care va zbura spre Lună! 150 milioane a plătit, mai mult decât averea sa

Incredibil dar adevărat! Steve Aoki, celebrul dj american a plătit toată agoniseala sa- ba, a mai rămas și dator-, pentru a zbura în prima cursă civilă, spre Lună, zbrul istoric operat de SpaceX.

 La modul cel mai serios, artistul care a animat Bucureștiul în cariera sa, dar și publicul de la Untold ori Neversea, a plătit în avans 150 milioane de dolari americani pentru acest zbor istoric până la Lună, împrejurul ei și retur.

Aoki (45 de ani) nu va rămâne chiar sărăcuț după experiența oferită de SpaceX, căci este fiul unui important anteprenor de origine nipon, Hiroaki Aoki.

Prezență constantă în primele poziții ale Top 100 Dj Mag, Steve Aoki se află în Cartea Recordurilor cu performanța nedetronată de a fi artistul cu cele mai multe apariții live într-un an pe mapamond (161, în 41 de țări, record validat în 2014).

Aoki, pozând cu o cireadă de oi, pe drumurile din România!

Steve Aoki va fi prima vedetă a lumii care va zbura spre Lună!

Dj-ul celebru și pentru că aruncă zeci de torturi în public, la fiecare show, va zbura anul viitor în prima cursă privată spre Lună, cu o rachetă dezvoltată de SpaceX a magnatului Elon Musk. A fost norocos deoarece toate locurile disponibile au fost cumpărate de miliardarul nipon Yusaku Maezawa, cu care este prieten.

”De când eram copil am avut acest mare vis, să ajung pe Lună. E o dorință care a prins contur și a devenit posibilă. Îmi este greu să cred că o sa-mi îndeplinesc acest vis, dar sunt extrem de încântat și recunoscător pentru această oportunitate unică în viață. Voi ajunge pe Lună!”, a spus Steve Aoki care a avut un show memorabil în fața Casei Poporului, în 2016.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed