x


  • EUR
    4.8359
    USD
    4.1129
string(16) "instant-articles"

Primar din Gorj jignește românii din Diaspora: „Gunoaie, SLUGI occidentale”

Un primar din județul Gorj jignește, pe Facebook, românii din Diaspora, acesta numindu-i „gunoaie, slugi occidentale, paraziți”.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 22.08.2019, 6:51

Cosmin Pigui, primarul comunei Peștișani, din județul Gorj, a răspuns unui mesaj pe Facebook, spunând, miercuri, despre românii stabiliți în străinătate că sunt „niște gunoaie, slugi occidentale, paraziți”.

 

„Hai sictir, ălora care vă dați cu părerea, dar nu trăiți în România. Niște gunoaie, slugi occidentale, paraziți! Rușine! Mă iau cu orice gunoi plecat din țară de piept! Nu vă e rușine? Ați fost școliți cu bani românești, nu plătiți impozite în țara asta, dar vă dați cu părerea. V-ați dat bacalaureatul? M-am săturat de bovinele care-și dau cu părerea despre țară și locuiesc afară. Spălători de bude în occident. Nu mă umiliți voi pe mine și nici pe aleșii mei”, a scris Cosmin Pigui într-un mesaj pe Facebook.

 

Mesajul transmis de Pigui la o postare a fost distribuit de reprezentanți ai asociațiilor din Diaspora, aceștia spunând că așa se adresează primarul din Peștișani, județul Gorj, românilor plecați în afara țării.