x


  • EUR
    4.8393
    USD
    4.2695
string(16) "instant-articles"

PRIMAR, ordin ferm către comunitate: ”Rămâneți în case!” Nu l-a ascultat nici soția

Un primar din SUA le-a cerut oamenilor să stea în case, dar nu l-a ascultat nici măcar nevasta!

Author: Mihai Voican | Sursa: ȘTIRI PE SURSE | Publicat: 08.04.2020, 17:50

Un primar din statul american Illinois le-a cerut oamenilor să stea acasă, pentru a limita răspândirea coronavirusului, însă nu toată lumea a ţinut cont de recomandare. Aşa că edilul le-a dat ordin poliţiştilor să dea amenzi şi chiar să-i aresteze pe cei care ignoră pericolul.

 

Culmea e că printre cei care au continuat să ignore regula a fost şi soţia primarului, pe care forţele de ordine au găsit-o într-un bar.

 

„E o perioadă extrem de dificilă şi vă implor, vă rog să staţi în case”, le-a cerut Brant Walker, primarul din Alton, localnicilor. Doar că după nici două zile, poliţiştii au găsit-o pe soţia lui Walker într-un bar, la ora 1:00 noaptea.

 

Anunţul l-a făcut tot primarul, scrie CNN. “I-am cerut şefului poliţiei ca soţia mea să nu primească tratament preferenţial”, a declarat edilul. Şi asta s-a întâmplat: la fel ca toţi clienţii barului, nevasta primarului a primit o amendă de 2.500 de dolari, pe care dacă n-o plăteşte, riscă să stea aproape un an la închisoare.

 

Iar Brant Walker nu şi-a menajat deloc nevasta: “În cazul ăsta a demonstrat o lipsă de discernământ şocantă. Mi-e ruşine şi le cer scuze oamenilor din Alton pentru acest incident”, a mai spus el.